2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Derse Yazılma Duyurusu

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERSE YAZILMA DUYURUSU

Üniversitemiz 2018−2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları; Lisans öğrencileri için 17−18−19 Eylül 2018, Önlisans öğrencileri için 18−19 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Açılmayan seçimlik ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 21-22-23 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıdaki duyuruyu dikkatlice okuyarak, ders kayıtlarını belirtilen tarihlerde yaptırmaları ve geçerli bir mazeretleri olmadıkça kayıtlarını “mazeretli kayıt” sürecine bırakmamaları olası mağduriyetleri önleme açısından büyük önem taşımaktadır.   (“Sistemden Kaynaklı” mazeret taleplerinde teknik inceleme yapılacaktır.)

Önlisans öğrencilerinin derse yazılma işlemlerinde danışman onayı gerekmekmektedir.

Üniversitemize yani kayıt yaptırıp derse yazılma yapmak isteyen öğrenciler de ara sınıflar gibi online kayıt yapacaklardır.

Derse yazılma ve harç yatırma işlemleri için ekte verilen dokümanlardan yararlanabilirsiniz.