Ana Sayfa
Duyurular
Azami Süresi Dolan Öğrencilerimizin Sınav Programları

Azami Süresi Dolan Öğrencilerimizin Sınav Programları

2017 - 2018 Bahar Yarıyılı itibariyle azami süreleri dolan, Ek Süre Sınavları ve Sınırsız Sınav haklarından faydalanan öğrencilerimiz Sınav oturumlarına, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

 

05-06 Ocak 2019 tarihlerindeki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir.

 

Ek Süre Sınavı ve Sınırsız Sınav Haklarından faydalanan öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Kalite Yönetim Bilgi Sistemi  üzerinden istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler. Öğrencilerimizin ders dökümanları paylaşım yetkisi sadece @sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerine verileceğinden Kalite Yönetim Bilgi Sistemi Talep Giriş Sayfasında Eposta kısmına @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerini yazmalıdırlar. Farklı mail adreslerinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır

 

NOT 1: 2014 ve önceki yıllarda yüksekokulumuza kayıt olup 4 yıl ( 8 yarıyıl ) azami öğrenim süresini dolduran ve başarısız ders sayısı 5'in üzerinde olan öğrencilerimizin yüksekokulumuz ile ilişiği kesilmiştir.

 

NOT 2:  Azami süresi dolan öğrencilerimizden sınav programında eksiklik veya hata olduğunu düşünenler adamyo@sakarya.edu.tr adresine mail atarak iletişime geçmelidirler.


Diğer Yurtlar ve Öğrenci Evleri hakkında bilgi için tıklayınız...