2018-2019 Güz Yarıyılı Mazeret Sınavları Başvuru Sonuçları

05-06 Ocak 2019 tarihlerinde yapılmış olan 2018-2019 Güz Yarıyılı Final Sınavlarına mazeretlerinden dolayı katılamayan, mazeret sınavı başvurusu yapmış ve yapılan inceleme sonunda Mazeret Sınav haklarından yararlanabilecek öğrencilerin sınav programları yayınlanmıştır.

Sınav oturumlarınıza, www.sabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, sol tarafta bulunan "Başvuru İşlemleri" bağlantısına tıkladıktan sonra "Mazeret Sınav Başvuruları" bağlantısından veya www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz.

Sınav yeri:  Mühendislik Fakültesi M-4 / Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü

Sınav Tarihi - Saati:

16 Ocak 2019 Çarşamba günü  Saat: 11:00 ve 14:00 saatlerinde 2 oturum olarak gerçekleştirilecektir.

15 dakikadan fazla geciken öğrenci sınavlara alınmayacaktır.

Önemli Not: Sınav öncesinde mazeret belgelerinin asıllarını ibraz etmeyenler, eksik evraklarını tamamlamayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

• Mazeret sınavı ile ilgili önceki duyuruyu okumak için Tıklayınız