Ana Sayfa
Duyurular
2019-2020 Güz Yarıyılı Mezunlarının Diplomaları Hazırlandı

2019-2020 Güz Yarıyılı Mezunlarının Diplomaları Hazırlandı

2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavları ve Tek Ders Sınavları sonrasında potansiyel mezun durumuna gelmiş öğrencilerimizin diplomaları hazırlandı.

Mezunlarımız hafta içi günlerinde ve mesai saatleri içerisinde bizzat gelerek (ya da noter vekaleti verilmiş kişiler) diplomalarını kampüsteki Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Diploma Servisinden alabilirler.

 

Diploma, Bitirme ya da Çıkış Belgesi ne zaman ve kimler tarafından alınabilir?

Üniversitemizde Bitirme yada Çıkış Belgesi değil, doğrudan diploma verilmektedir. Diplomalar, tek ders sınavı günlerini müteakip, en geç 1 ay içerisinde hazırlanır. Diplomalar bizzat yada noter tasdikli vekaletname verilmiş diğer şahıslar tarafından alınabilir.

Diplomanızı, mesai gün ve saatlerinde Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Diploma Servisinden alabilirsiniz.

Diplomanızı almaya gelirken, nüfus kağıdınızı, öğrenci kimlik kartınızı yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Herhangi bir nedenle, mezun olduğu yarıyıl sonuna kadar üniversitemize borcu bulunan öğrencilerin bitirme belgeleri ile diplomaları borçlarını ödemedikçe verilmez.

Diploma servisi:
Hafta sonları, resmi ve dini tatiller, arefe günleri ve ÖSYM den gelen öğrencilerin kesin kayıt yaptırdığı günlerde kapalıdır. Diğer zamanlarda (mesai gün ve saatlerinde) diploma bizzat yada noter vekaleti verilmiş kişiler tarafından alınabilir.



Önemli Not:

Mezuniyet işlemlerinizi tamamlarken Öğrenci İşlerine diplomanızı almaya gelmeden önce "İlişik Kesme Formu' nuzun Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online ve barkotlu çıktısının getirilmesi halinde diplomalarınız verilecektir. Bunun dışındaki İlişik kesme formları kabul edilmeyecektir. Bilgilerinize sunulur.


Not: İlişik Kesme Formuna öğrenci bilgi sisteminizden ulaşabilirsiniz.

 

2019-2020 Güz Yarıyılı Potansiyel Mezunlar