Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerin Sınav Programları (ek Sınav-2)

Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerin Sınav Programları (Ek Sınav-2)

2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda azami süresi dolan ve 26-27  Eylül 2020 tarihlerinde yapılacak olan Ek Sınav -2  Hakkı için başvuran öğrencilerimizin sınav programları ilan edilmiştir.

Öğrencilerimizin sınav oturumları @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci maillerine gönderilmiştir.

Ek Sınav-2 Sınavlarına esinav.sabis.sakarya.edu.tr  adresine öğrenci no ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

19-20 Eylül 2020 ve 26-27 Eylül 2020 tarihlerinde yapılacak olan Ek Sınavlara girecek öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Sabis mailleri üzerinden adamyo@sakarya.edu.tr adresine istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler.  @sakarya.edu.tr uzantılı mail adresi haricinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

Tüm derslerin soru sayısı 20, sınav süresi 30 dakikadır.

Örnek olarak 14:00 – 15:00 aralığında ki sınava 14:45 te katılan bir öğrencimizin sınav süresi 15 dakikadır. Bu yüzden sınavınıza bitiş tarihinden 30 dakika önce başlamanız yararınızadır.

ONLİNE SINAV YARDIM DÖKÜMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Azami Süre İşlemleri İle İlgili Duyuru