2017-2018 Bahar Yarıyılı Derse Yazılma Duyurusu

2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında derse yazılacak öğrencilerimiz 30-31 Ocak 2018 tarihleri arasında Derse Yazılma işlemleri yapmalıdırlar.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemelerini 22 Ocak 2018 Tarihinden İtibaren Akademik Takvimde Belirtilen Derse Yazılmaların Son Gününe Kadar Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemelerini GARANTİ BANKASININ Bütün Şube Veznelerinden, Garanti İnternet Bankacılığı ve Garanti ATM'lerinin Üniversite Ödemeleri Kısmından; Yapabileceklerdir. Ayrıca Türkiye Genelinde PTT Aracılığı ile Yapılabilecektir. (PTT'den Yapılacak Ödeme İşlemlerinde İşlem Başına 2,50. - TL. Hizmet Bedeli Tahsil Edilecektir.)

Not: Önlisans öğrencilerinde Danışman Onayı bulunmamaktadır.

Adım adım Derse yazılma işlemi:

https://sabis.sakarya.edu.tr kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra “Öğrenci Bilgi Sistemi” bağlantısını tıklayınız.
• Sol taraftaki menüden “Derse Yazılmayı” seçiniz.
• Açılan ekranda görülen bulunduğunuz yarıyıl derslerinin tamamına tik koyarak kaydet butonuna basınız.
• Kaydet butonuna bastıktan sonra seçilen dersler menüsünden seçtiğiniz dersleri kontrol ediniz.
• Seçtiğiniz dersler görünmüyor ise işlemi tekrarlayınız.

Öğrenci İşleri Derse Yazılma Duyurusu İçin Tıklayınız

DERS PLANLARI :

Programınızın ders planı için aşağıdan programınızın ismini tıklayınız

BİLGİ YÖNETİMİ PROGRAMI

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI