Ana Sayfa
Duyurular
Azami Süresi Dolan Öğrencilerimizin Sınav Programları

Azami Süresi Dolan Öğrencilerimizin Sınav Programları

Ek Sınav haklarını kullanarak yada kullanmadan, başarısız ders sayısını 5 ve altına düşürmüş, 2015 ve önceki yıllarda yüksekokulumuza kayıt olan Ek Süre Sınavları ve Sınırsız Sınav haklarından faydalanan öğrencilerimiz Sınav oturumlarına, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

 

Ek Süre Sınavı ve Sınırsız Sınav Haklarından faydalanan öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Kalite Yönetim Bilgi Sistemi  üzerinden istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler. Öğrencilerimizin ders dökümanları paylaşım yetkisi sadece @sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerine verileceğinden Kalite Yönetim Bilgi Sistemi Talep Giriş Sayfasında Eposta kısmına @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerini yazmalıdırlar. Farklı mail adreslerinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır

 Sınav Oturumları:

1.Oturum : 04 Ocak 2020 Cumartesi    Saat:11:00
2.Oturum : 04 Ocak 2020 Cumartesi    Saat:13:00
3.Oturum : 04 Ocak 2020 Cumartesi    Saat:15:00

 

NOT:  Azami süresi dolan öğrencilerimizden sınav programında eksiklik veya hata olduğunu düşünenler adamyo@sakarya.edu.tr adresine mail atarak iletişime geçmelidirler.