2019-2020 Güz Yarıyılı Final Sınavları Hakkında

2019 - 2020 Güz Yarıyılı Final Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

Sınav günleri yemekhaneden faydalanabilmek için, Adabis sistemine şifreli girişten sonra "Durum Raporu" altındaki Yemek Anketini doldurarak onaylamanız gerekmektedir.

11-12 Ocak 2020 tarihlerindeki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir.

Not: 2019 Yılında Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz, öğrenci kimlik kartlarını final sınav günlerinde Yüksekokulumuza (Süleyman Demirel Kütüphanesi 3. Kat) gelerek alabilirler.

Diğer Yurtlar ve Öğrenci Evleri hakkında bilgi için tıklayınız...