Ana Sayfa
Elektronik ve Otomasyon
Elektronik Teknolojisi
Elektronik Teknolojisi

Elektronik Teknolojisi

ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ
Tüm programlarımız mesleki bilgi-beceri yanında; Türkçe ve İngilizce, matematik bilgisi, bilim ve teknolojiyi algılama, bilgisayar okuryazarlığı, bilişim teknolojilerini etkin kullanabilme, öğrenmeyi öğrenme, bağımsız çalışabilme, iletişim kurabilme, bilginin yönetimi, işletme kültürü, kalite kültürü, kendini değerlendirebilme, grup çalışması, girişimcilik, iş güvenliği ve hukuku, kültürel bilinç ve kendini anlatabilme gibi anahtar becerileri kazandıracak şekilde yapılandırılmıştır.
 
* Elektronik Teknolojisi Programı ; 
Endüstriyel Elektronik Programı, elektroniğin sanayide kullanılmasının ilkelerini açıklayan bir önlisans programıdır. Endüstriyel Elektronik Programı; temel elektronik konusunda yeterli bilgiye sahip, sanayide kullanılan elektronik sistem ve donanımları tanıyan, özelliklerini bilen, bilgisini endüstriyel sistem ve donanımlara uygulayabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Program mezunları, elektrik-elektronik unsurların bulunduğu tüm kamu ya da özel kuruluşların; tasarım, üretim ya da bakım-onarım birimlerinde çalışabilirler.
Program mezunları, mekatronik sistemlerin (elektrik, elektronik, mekanik, bilgisayar ve kontrol bileşenlerine sahip) bulunduğu tüm kamu ya da özel kuruluşların; tasarım, üretim ya da bakım-onarım birimlerinde çalışabilirler.
 

Etiketler :

Elektronik Teknolojisi,