Ana Sayfa
Bilgisayar Teknolojileri
Web Tasarımı ve Kodlama

Web Tasarımı ve Kodlama

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
Tüm teknik programlarımız mesleki bilgi-beceri yanında; Türkçe ve İngilizce, matematik bilgisi, bilim ve teknolojiyi algılama, bilgisayar okuryazarlığı, bilişim teknolojilerini etkin kullanabilme, öğrenmeyi öğrenme, bağımsız çalışabilme, iletişim kurabilme, bilginin yönetimi, işletme kültürü, kalite kültürü, kendini değerlendirebilme, grup çalışması, girişimcilik, iş güvenliği ve hukuku, kültürel bilinç ve kendini anlatabilme gibi anahtar becerileri kazandıracak şekilde yapılandırılmıştır.
 

* Web Tasarımı ve Kodlama Programı :

Web Tasarımı ve Kodlama programının amacı, bilişim alanında ihtiyaç duyulan güncel bilgilerle donatılmış Web Tasarımcısı, Görsel Web Tasarımcısı, Web Tasarım Uzmanı, Arayüz Geliştirici, Kodlama Uzmanlarını yetiştirmektir.

 

Günümüzde hem devlet hem de özel sektörde web tasarımcısı ve kodlama uzmanını oldukça ihtiyaç duyulmaktadır. Bu yönüyle özel sektördeki kuruluşların reklam ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere web tasarımı ve kodlama uzmanına ihtiyaç duymaktadırlar. Ayrıca bu uzmanlar devlet kuruluşlarında gelecekte ihtiyaç duyulacak eğitimli personellerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.