Ana Sayfa
Duyurular
Ek Süre Sınavları Duyurusu

Ek Süre Sınavları Duyurusu

EK SÜRE SINAV HAKKINDAN FAYDALANACAK ÖĞRENCİLER
 

Ek Sınav haklarını kullanarak yada kullanmadan, başarısız ders sayısını 5 ve altına düşürmüş, 2015 ve önceki yıllarda yüksekokulumuza kayıt olan öğrencilerimiz 19 Nisan 2021 - 16 Mayıs 2021 tarihleri arasında SABİS ---> Öğrenci Bilgi Sistemi --> Başvuru İşlemleri ---> Azami Süre Ek Sınav Başvurusu adımlarını takip ederek GR-FF notlu dersleri için Ek Süre Sınavlarına başvuru yapacaklardır.
 

SINIRSIZ SINAV HAKKINDAN FAYDALANACAK ÖĞRENCİLER

Ek Sınav haklarını kullarak yada kullanmadan, başarısız dersi olmayan fakat mezun olabilmek için gerekli olan 2.00 not ortalaması sağlayamayıp Sınırsız Sınav Hakkından faydalan öğrencilerimiz SABİS ---> Öğrenci Bilgi Sistemi --> Başvuru İşlemleri ---> Azami Süre Ek Sınav Başvurusu adımlarını takip ederek DC-DD notlu dersleri için Sınırsız Sınav Hakkı Sınav başvurularını yapacaklardır.

 

Ek Süre Sınavı ve Sınırsız Sınav Haklarından faydalanan öğrencilerimiz için ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Kalite Yönetim Bilgi Sistemi  üzerinden istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler. Öğrencilerimizin ders dökümanları paylaşım yetkisi sadece @sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerine verileceğinden Kalite Yönetim Bilgi Sistemi Talep Giriş Sayfasında Eposta kısmına @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerini yazmalıdırlar. Farklı mail adreslerinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

 

Ek Süre ve Sınırsız Sınav Hakkı Sınavları 05 - 06 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olup, öğrencilerimizin sınav programları 24 Mayıs 2021 tarihinden sonra Adabis ---> Sınav Programım kısmında ve/veya Sabis'te ilan edilecektir.

 

NOT: 2015 ve önceki yıllarda yüksekokulumuza kayıt olup 4 yıl ( 8 yarıyıl ) azami öğrenim süresini dolduran ve başarısız ders sayısı 5'in üzerinde olan öğrencilerimizin yüksekokulumuz ile ilişiği kesilmiştir.