Tam Kapanma Dönemi ve Stajlar Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz ,

Sakarya Üniversitesi Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda Tam Kapanma Dönemi Uygulama Eğitimlerinin 2020-2021 Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşulu ile Staj süreci aşağıda belirtilen şekilde  uygulanacaktır.

>>  Öğrenciler, Stajlarını Uzaktan yapabileceklerdir.

>>  Uzaktan staj yapmak isteyen öğrenciler 31 Mayıs 2021 tarihine kadar bölümlere online (adamyo@sakarya.edu.tr) iletecekleri dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

• Halen stajına devam eden ve Tam Kapanma Dönemi nedeniyle işyerlerinde çıkışları yapılan öğrencilerin kalan günlerini ödev şeklinde tamamlayacaklardır.
  • Stajlarına henüz başlamamış olan öğrencilerin, 2020-2021 Bahar Dönemi sonuna kadar stajlarını uzaktan eğitimle (ödev veya proje) yapacaklardır.

UZAKTAN STAJ

• Bölümlerin staj komisyonunun belirleyeceği içerikte ödev veya proje yaptırılarak tamamlanacaktır.