2021-2022 Bahar Yarıyılı Final Sınav Oturumları

04-05 Haziran 2022 Tarihlerinde yapılacak olan 2021 - 2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavlarına ait sınav giriş belgelerinizi, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yaptıktan sonra, "Sınav Programı" bağlantısından erişebilirsiniz.

Öğrencilerimizin Sınav Programım sayfasında yer alan Sınav Giriş Belgeleri ile sınava gelmeleri gerekmektedir.

Sınav Giriş Belgesi İçin Tıklayınız.

04-05 Haziran 2022 tarihlerindeki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir.

Sakarya'da Bulunan KYK Yurtları

Sakarya'da Bulunan Özel Yurtlar

Öğrencilerimizin sınav günleri Üniversitemiz yemekhanesinden faydalanabilmeleri  için Merkez Kafeteryada ilgili yerlerden yemek ücretlerini öğrenci kimlik kartlarına yükleme yapmaları gerekmektedir.

Not: Yüksekokulumuza kayıt yaptırmış ve henüz kimlik kartlarını almamış öğrencilerimiz, öğrenci kimlik kartlarını final sınav günlerinde Yüksekokulumuza (Süleyman Demirel Kütüphanesi 3. Kat) gelerek alabilirler.