2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

Mazeretli Derse Yazılmalar

Başvuru Tarihleri : 03 – 07 Ekim 2022 tarihleri arasında
Başvuru Yeri : İlgili Öğrenci İşleri Birim Sorumlularına başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak elden teslim edilecektir veya adamyo@sakarya.edu.tr adresine mail atılır.
Başvuru Formu : Form için lütfen Tıklayınız.

Mazeretli yazılmada yapılabilecek ve yapılamayacak işlemler şunlardır:
1. İkinci öğretimi olmayan programlar hariç olmak üzere grup seçimi ya da değişikliği yapılamaz (sistemin verdiği gruptan ders verilir).
2. Ders çakıştığı takdirde diğer öğretim türünden alınabilir.
3. Zorunlu ya da seçmeli dersten çıkılamaz.
4. Kotası dolan seçmeli derse yazılma yapılamaz.
5. Hiç ders seçimi yapmayan öğrenci derse yazılma kuralları çerçevesinde ders seçimi yapabilir.
6. Derse yazılma kuralları çerçevesinde ders ekleme işlemi yapılabilir.

*Ekte yer alan form dışında yapılan başvurular dikkate alınmaz.
*Formda belirtmiş olduğunuz dersler sırası ile sisteme işlenir. İşlenemeyen ders atlanarak sıradaki ders işlenir.
*Mazeretli yazılmada belirtmiş olduğunuz derslerde değişiklik yapılamaz.

Farklı Bölümden Derse Yazılmalar

Başvuru Tarihleri : 03 - 04 Ekim 2022
Başvuru Yeri : İlgili Fakülte/MYO Bölüm Sekreterlikleri
Başvuru Formu : Form için lütfen tıklayınız.

Başvurular Bölümlerce değerlendirilip Yönetim Kurulunca onaylandıktan sonra ilgili öğrenci işlerince sisteme işlenecektir. Lütfen SABİS hesabınızdan kontrol ediniz.

AKTS Açığını Tamamlama için Fazla Seçimlik Derse Yazılmalar

Başvuru Tarihleri : 03 – 07 Ekim 2022 tarihleri arasında
Başvuru Yeri : İlgili Öğrenci İşleri Birim Sorumlularına başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak elden teslim edilecektir.
Başvuru Formu : Form için lütfen tıklayınız.