Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerimizin Sınav Programları (ek Sınav-1)

Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerimizin Sınav Programları (Ek Sınav-1)

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda azami süresi dolan ve 23 - 24 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak olan Ek Sınav -1  Hakkı için başvuran öğrencilerimizin sınav programları ilan edilmiştir.

Öğrencilerimizin Sınav Programı sayfasında yer alan Sınav Giriş Belgeleri ile sınava gelmeleri gerekmektedir.

Sınav Giriş Belgesi İçin Tıklayınız.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

23-24 Eylül 2023 ve 30 Eylül - 01 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak Ek Sınavlara katılacak öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Kalite Yönetim Bilgi Sistemi  üzerinden istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler. Öğrencilerimizin ders dökümanları paylaşım yetkisi sadece @sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerine verileceğinden Kalite Yönetim Bilgi Sistemi Talep Giriş Sayfasında Eposta kısmına @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerini yazmalıdırlar. Farklı mail adreslerinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

Azami Süre İşlemleri İle İlgili Duyuru