Ana Sayfa
Duyurular
Anketler / Sonuçların Açıklanması / Bütünleme Sınavları / Bahar Dönemi Kayıt Yenileme

Anketler / Sonuçların Açıklanması / Bütünleme Sınavları / Bahar Dönemi Kayıt Yenileme

16 – 17 Ocak 2016 Güz Dönemi Final Sınavı sonuçları (normal öğrenimini sürdüren tüm öğrenciler) 19 Ocak 2016 Salı günü Saat 14:00'den itibaren ilan edilmeye başlamıştır.Bu dönem işlediğiniz dersleri değerlendirmeniz için açılan anketlere www.sabis.sakarya.edu.tr sayfasında açılmıştır.

Başarı notları yine aynı modül üzerinden anket doldurulduğu takdirde görüntülenecektir (www.sabis.sakarya.edu.tr sayfasındaki Seçilen Dersler bağlantısından, genel durum ise AKTS Transkript bağlantısından görüntülenecektir).

Ankete ulaşmak için resimde görüldüğü gibi işlem yapmanız gerekmektedir. Resimi görmek için tıklayınız.

Bu modüle girişinizde u152736999 şeklindeki kullanıcı adınız ve SAÜ Şifrenizi (ADAmyo'ya girişte kullandığınız şifre) kullanınız.

Anket soruları tüm üniversitede ortak olarak uygulanmakta olduğundan, bazı sorular tam sizlere yönelik olmayabilir. Bu tür gördüğünüz sorulara, sizde oluşan algıyı kodlayabilir ya da fikrim yok seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Anketlere içtenlikle yanıt vermeniz, kurumumuzun kalitesinin gelişmesi için büyük önem taşımaktadır. Anket sonuçları ve yapılması planlanan düzeltici - önleyici faaliyetler dış denetim kuruluşları tarafından incelenmektedir (ISO9000 -EFQM). Anketlere verilen yanıtların kime ait olduğu bilgisi tutulmadığından, öğrencilerimizin endişe duymamalarını temin ederiz.  

  • Bütünleme Sınavı 30-31 Ocak 2016 günlerinde yapılacak olup bütünleme sınav programı ADABİS üzerinden ilan edilecektir.
  • SAUport Öğretim Platformu 04 Şubat 2016 Perşembe günü Saat 14:00’te kapatılacaktır. Öğrencilerimiz mevcut bilgilerine daha sonra erişemeyeceklerinden gerekli yedekleme işlemlerini yapmalıdırlar (İlgili SSS).
  • Bahar Dönemi Kayıt Yenileme günleri 08-09-10 Şubat 2016 tarihlerinde (3 gün içinde) internet üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerimiz ödemelerini Garanti Bankası Şubelerine 08 Şubat 2016 Pazartesi gününden itibaren yapabilirler.