Final Sınavları / Yurt ve Ulaşım Bilgileri

Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

11-12 Haziran 2016 'daki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir. Yeni yurt kontenjanları elde edildiği takdirde listeye ekleme yapılacaktır. Çifte rezervasyon yapılmaması ve yapılan rezervasyonlara bağlı kalınması, sonraki dönemlerde konaklamada sıkıntı yaşanmaması adına önem arz etmektedir.