2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (önceki Öğrenmelerin Tanınması) Potansiyel Mezunlar

2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (Önceki Öğrenmelerin Tanınması) Potansiyel Mezunlar

Adapazarı Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Önceki Öğrenmelerin Tanınması Muafiyet Sınavları sonucuna göre potansiyel mezun durumuna gelmiş öğrencilerin listesi aşağıdaki bağlantıda verilmiştir (stajı eksik olan öğrenciler mezun olamayacakları için listede yer almamışlardır).
Mezuniyet durumlarında sorun olduğunu düşünen öğrencilerin, 06 Ekim 2016 Perşembe akşamına kadar telefon ile irtibat kurmaları gerekmektedir. İlgili öğrencilerin diploma hazırlık / kontrol süreçleri başlatılmış olup; diplomalar hazırlandığında duyuru yapılacaktır.