Ek Sınav 1 Sınavlarına Girecek Öğrencilerin Sınav Programları

Ek Sınav -1 Sınavlarına Girecek Öğrencilerin Sınav Programları

2017-2018 Öğretim yılı sonunda azami süresi dolan Ek Sınav Hakkı için başvuran öğrencilerimizin sınav programları ilan edilmiştir.

Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Ek Sınav -1 Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

- YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA Dersinden Ek Sınav Hakkını kullanan öğrencilerimiz 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde Saat:10:00 - 16:00 arasında Adapazarı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde sınav olabilirler.

22-23 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan Ek Sınav-1 sınavlarına girecek öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Sabis mailleri üzerinden adamyo@sakarya.edu.tr adresine istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler.  @sakarya.edu.tr uzantılı mail adresi haricinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

Azami Süre İşlemleri İle İlgili Duyuru