Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli Öğrencilerimiz;

adamyo@sakarya.edu.tr adresine göndermiş olduğunuz maillerde ve http://kys.sakarya.edu.tr  adresinden bildirmiş olduğunuz soru, sorun ve isteklerinizde sizlere daha hızlı dönüş yapabilmemiz adına yazışmalarınızda sorunlarınızı ve isteklerinizi anlaşılabilir bir şekilde yazmalı ve Öğrenci Numaranız veya TC Kimlik Numaranız gibi belirleyici bilgileri maillerinize eklemelisiniz.

Yazışmalarınızda Sakarya Üniversitesi'nin sizlere vermiş olduğu sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerinizi kullanınız. Bunun için Sabis sistemine şifreli giriş yaptıktan sonra SaüPosta kısmına tıklayarak buradan mail atınız. Diğer mail servislerinden gelen özel sorunlarınıza yanıt verilmeyecektir.

Not: Sizlere daha kolay ulaşabilmemiz için Sabis sistemindeki adreslerinizi ve telefon numaralarınızı güncel tutunuz.

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Etiketler :

adamyo,