Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerin Sınav Programları

2017-2018 Öğretim yılı sonunda azami süresi dolan 13 14 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan Ek Sınav Hakkı için başvuran öğrencilerimizin sınav programları ilan edilmiştir.

Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Ek Sınav -1 Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

- YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA Dersinden Ek Sınav Hakkını kullanan öğrencilerimiz 13-14 Ekim 2018 tarihlerinde Saat:10:00 - 16:00 arasında Adapazarı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde sınav olabilirler.

13-14 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan Ek Sınavlara girecek öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Sabis mailleri üzerinden adamyo@sakarya.edu.tr adresine istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler.  @sakarya.edu.tr uzantılı mail adresi haricinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

Azami Süre İşlemleri İle İlgili Duyuru