2018-2019 Bahar Yarıyılı Final Sınavları / Yurt ve Ulaşım Bilgileri

Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

Not: Yönlendirilmiş Çalışma dersinden Final sınavına girecek öğrencilerimiz 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasından Adapazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünde istedikleri bir saatte sınav olabilirler.

11-12 Mayıs 2019 'deki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir.

ÖNEMLİ NOT:  Final Sınav Programları 02 Mayıs 2019 Perşembe Saat 14:30 itibariyle güncellenmiş olup bu tarihten önce Sınav Program çıktısı alan öğrencilerimizin tekrar Adabis sistemine giriş yaparak Final Sınav Program çıktısı almaları gerekmektedir.

Diğer Yurtlar ve Öğrenci Evleri hakkında bilgi için tıklayınız...