2018-2019 Yaz Okulu Final Sınavları

2018 - 2019 Yaz Okulu Final Sınav oturumlarınıza, www.adabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp, "Sınav Programım" bağlantısını tıklayarak erişebilirsiniz. Final Sınav Programınızın bulunduğu bu sayfayı yazıcı çıktısı alarak sınava gelmeniz gerekmektedir.

03 Ağustos 2019 'daki final sınavlarında konaklayabileceğiniz yurtların kontenjan ve ulaşım bilgilerine, aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yurtlarla olan ilişkileri, öğrencilerimiz kendileri yürüteceklerdir. Lütfen okulumuzdan rezervasyon talebinde bulunmayınız. Final sınavları, komşu illerde ikâmet eden öğrencilerimizin Sakarya'da konaklamalarına gerek kalmayıp, günlük olarak gelip gitmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenlenmiştir.

Not: 2018-2019 Yaz okulunda yüksekokulumuzdan ders alan misafir öğrenciler final sınav programlarını  adamyo@sakarya.edu.tr adresine mail atarak talep etmeleri gerekmektedir.

Diğer Yurtlar ve Öğrenci Evleri hakkında bilgi için tıklayınız...