Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerin Sınav Programları (ek Sınav-1)

Ek Sınavlara Girecek Öğrencilerin Sınav Programları (Ek Sınav-1)

2020-2021 Öğretim Yılı Güzr Yarıyılı sonunda azami süresi dolan ve 24 Şubat  2021 Çarşamba günü yapılacak olan Ek Sınav -1  Hakkı için başvuran öğrencilerimizin sınav programları ilan edilmiştir.

Öğrencilerimizin sınav oturumları @sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci maillerine gönderilmiştir.

Ek Sınav-1 Sınavlarına esinav.sabis.sakarya.edu.tr  adresine öğrenci no ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ek Sınavlara girecek öğrencilerimiz için Google Drive üzerinden ders dökümanları (pdf) paylaşıma açılacaktır. Ders dökümanlarına ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Sabis mailleri üzerinden adamyo@sakarya.edu.tr adresine istedikleri derslerin isimlerini belirtmelidirler.  @sakarya.edu.tr uzantılı mail adresi haricinden gelen ders dökümanı istekleri dikkate alınmayacaktır.

Not:  Tüm derslerin soru sayısı 20, sınav süresi 30 dakikadır.

Örnek olarak 14:00 – 15:00 aralığında ki sınava 14:45 te katılan bir öğrencimizin sınav süresi 15 dakikadır. Bu yüzden sınavınıza bitiş tarihinden 30 dakika önce başlamanız yararınızadır.

ONLİNE SINAV YARDIM DÖKÜMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Azami Süre İşlemleri İle İlgili Duyuru