2020-2021 Bahar Yarıyılı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

21 Şubat 2021 Pazar günü gece yarısına kadar mazereti nedeniyle derse yazılma yapamayan öğrenciler, ekteki Mazeretli Derse Yazılma Başvuru Formunu doldurarak ders yazılma işlemlerini yapabilirler. Mazeretli yazılma başvuruları adamyo@sakarya.edu.tr adresine gönderilecektir.

Mazeretli Derse Yazılmalar
Başvuru Tarihleri : 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında (en geç saat 17.00’ye kadar)
Başvuru Yeri : adamyo@sakarya.edu.tr

Not: Başvurular SABİS mail hesabı üzerinden yapılacaktır. Bunun dışındaki mail hesaplarından yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

AKTS Açığını Tamamlama için Fazla Seçimlik Derse Yazılmalar
Başvuru Tarihleri : 22-26 Şubat 2021tarihleri arasında (en geç saat 17.00’ye kadar)
Başvuru Yeri : adamyo@sakarya.edu.tr

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun duruma gelecek ve dönem sonunda plan şartını sağlamasına rağmen ders plan değişikliği nedeniyle 110 AKTS’nin altında kalacak öğrenciler ekteki AKTS Tamamlama Seçimlik Ders Talebi Formunu doldurarak yazılma yapabilir.

Mazeretli yazılmada yapılabilecek ve yapılamayacak işlemler şunlardır:
1. Grup değişikliği yapılamaz (İkinci öğretimi olmayan eğitim birimleri hariç).
2. Öğretim türü değişikliği yapılamaz.
3. Zorunlu ya da seçmeli dersten çıkılamaz.
4. Kotası dolan seçmeli derse yazılma yapılamaz.
5. Hiç ders seçimi yapmayan öğrenci derse yazılma kuralları çerçevesinde ders seçimi yapabilir.
6. Derse yazılma kuralları çerçevesinde ders ekleme işlemi yapabilir.
*Başvurular geliş sırasına göre işlenecektir.
*Başvuru Yeri’nde tanımlanan mail adreslerine gönderilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.
*Ekte yer alan form dışında yapılan başvurular dikkate alınmaz.*Formda belirtmiş olduğunuz dersler sırası ile sisteme işlenir. İşlenemeyen ders atlanarak sıradaki ders işlenir.
*ÇAP-Yandal veya Yatay Geçiş yolu ile kayıt yaptırıp intibakı geç yapılan öğrenciler de yukarıdaki bilgiler doğrultusunda yazılma yapacaklardır.
*Elden başvuru alınmayacaktır.
*Mazeretli yazılmada belirtmiş olduğunuz derslerde değişiklik yapılamaz.